Tijd voor actie met Els

Praktijkassistente Els is een echte duizendpoot en regelt veel voor alle collega’s. Stilzitten is dan ook niks voor haar. Els werkt nu zo’n zes jaar met veel plezier bij Bruyst en geniet nog steeds iedere dag van de gezelligheid binnen het team. Én van alle leuke activiteiten die worden georganiseerd en waar Els graag aan deelneemt.

Iedere dag is anders

“Het is heel prettig om te werken binnen een jong en enthousiast team. Ik werk op verschillende locaties waardoor ik de meeste collega’s wel ken. Tussen de bedrijven door is er altijd tijd voor een leuk gesprek. Voor mij als praktijkassistente is geen enkele dag hetzelfde. Ik heb veel contact met alle collega’s, patiënten en veel afwisseling in mijn werkzaamheden. Zo doe ik bijvoorbeeld administratieve taken, maak ik de planning  en neem ik de telefoon op.”

Met zijn allen

Bruyst vindt samenwerken heel erg belangrijk. Alleen zo kunnen we samen de beste zorg voor de patiënt leveren.  Er is dan ook zeker tijd om samen te lachen en leuke dingen te doen. Els licht toe: “Per locatie is er één keer per jaar een uitje en minimaal één keer per jaar doen we dit ook met alle praktijken samen. Zo is er de jaarlijkse zomerbarbecue en de kerstborrel. Ook was er een groot jubileumfeest ter ere van het 15-jarige bestaan. Met het team doen we per locatie ook allerlei actieve uitjes zoals klimmen en lasergamen. Voor mij was het leukste uitje de pubquiz. Dat uitje heb ik zelf georganiseerd én ook gewonnen.”

De vestingloop is het volgende evenement dat op de planning staat.

Samen sporten

Veel collega’s zijn ook fanatiek met sporten. Met het team wordt regelmatig meegedaan aan een sportwedstrijd of -activiteit. “Dat is altijd zo gezellig met al die jonge, sportieve mensen”, vertelt Els. “Iedereen is ook altijd heel fanatiek en competitief. Heel leuk. We hebben bijvoorbeeld meegedaan aan Swim to Fight Cancer. De voorbereidingen alleen al waren echt fantastisch. Samen rondjes zwemmen bij de IJzeren Man met de ondergaande zon op de achtergrond. En afsluiten met een borrel op het terras natuurlijk. Dat was zo leuk! De vestingloop is het volgende evenement dat op de planning staat, maar door corona staat dat nu even on hold.”

Altijd tijd voor gezelligheid

“De teams op de verschillende locaties zijn heel hecht. Per locatie wordt er dan ook veel samen gedaan.  Zo lunchen we iedere dag samen, gaan we bij een collega op kraamvisite als hij / zij vader of moeder is geworden en is er een afscheidsborrel indien er toch een collega besluit om weg te gaan. O ja, en ook de vrijdagmiddagborrel willen we weer gaan organiseren zodra corona het toelaat.”

Weetjes over Els

Wist je dat Els het liefst op haar elektrische fiets naar de praktijk komt? Dat ze graag gaat wandelen met haar hond én het liefst op onbekende klompenpaden? Zij het moeilijk vindt om haar lievelingsfilm te kiezen: Forrest Gump, Intouchables of toch Brave Haert? Én, ze al jaren allerhande groepslessen volgt in de lokale sportschool?

Fruit:
15 stuks per week
Wandelen:
20 km per week
Telefoontjes:
400 belletjes per week