Samen sterk voor echte, persoonlijke zorg

Bruyst bestaat uit zes gezondheidscentra in Noordoost Brabant die door samenwerking de zorg naar een hoger niveau brengen. Niet voor niets hebben wij een kwaliteitsteam, dat continu bezig is om de dienstverlening te blijven verbeteren, zijn wij lid van FysioTopics, maken we gebruiken van innovatieve behandelmethodes en werken we samen aan wat ons onderscheidend maakt: echte, oprechte en gepersonaliseerde patiëntenzorg.

Missie en kernwaarden

Wij geloven in de kracht van persoonsgerichte paramedische zorg die streeft naar de beste uitkomsten en daarmee het verschil maakt in vitaliteit én aansluit bij de gezondheidszorg van morgen. Dat is onze missie. Een andere kijk naar de eerstelijns gezondheidszorg dus. En dat merk je!

Kernwaarden
Veel wordt centraal georganiseerd, maar de praktijken zijn lokaal georiënteerd. Samen maken wij ons sterk voor hoogwaardige zorg voor onze patiënten. Wij geloven in verbinding tussen alle collega’s, dus samenwerken met een collega uit een andere discipline om zo de beste zorg te kunnen verlenen komt bij ons dagelijks voor.

Facts & figures

Wist je dat in Vught de eerste praktijklocaties waren en er later 5 bij zijn gekomen? Hierdoor heb je veel collega’s om mee samen te werken én plezier te maken. Verbinding staat namelijk centraal bij Bruyst. Net als aandacht voor de patiënt én voor jou.

7
Locaties
70+
Collega's
25+
Specialisaties

Bij Bruyst sta jij in je kracht

Naast aandacht voor de patiënt is er ook altijd aandacht voor jou. Wij vinden het belangrijk dat jij zelf in je kracht staat. Bij Bruyst is er dan ook volop ruimte voor jouw eigen inbreng en om je zelf verder te ontwikkelen. Zo wordt het volgen van een opleiding of het doen van een specialisatie altijd aangemoedigd. Bovendien hebben wij een eigen Praktijkschool waardoor je kan blijven leren samen met je collega’s.

Met aandacht voor jou en zorg voor elkaar maken wij samen het verschil in de vitaliteit van de patiënt.

Onze USP’s

Wat maakt werken bij Bruyst uniek?

  • Jezelf blijven ontwikkelen bij de Praktijkschool en tijdens peer-review sessies
  • Direct bij indiensttreding een vast contract
  • Brabantse gezelligheid in het team, tijdens de lunch en teamuitjes
  • Werken met moderne faciliteiten en innovatieve technieken
  • Ruimte voor jouw inbreng en ideeën
  • Een kwaliteitsteam dat het leveren van een hoog serviceniveau bewaakt

Wil jij bij ons komen werken?