Kom je bij ons stage lopen?

Wij hebben een unieke samenwerking met Fontys en HAN die vele voordelen biedt voor jou als student. Je gaat werken en leren combineren en krijgt bovendien van ons de ruimte om zelf je stage vorm te geven.

Samenwerking met Fontys en de Han Hogeschool

Vierdejaars Fontys studenten van de opleiding fysiotherapie en logopedie en vierdejaars studenten van de HAN opleiding ergotherapie kunnen een jaar lang stage lopen bij Bruyst d.m.v. de professionele werkplaats. Een samenwerking met Fontys en HAN die veel voordelen biedt voor jou als student. Zo kun je bijvoorbeeld veel verschillende dingen leren doordat er veel gespecialiseerde therapeuten bij ons werken. Ook ga je direct vanaf dag één aan de slag als junior collega en ben je verantwoordelijk voor jouw eigen leerproces en de werkzaamheden die jij oppakt binnen de praktijk.

De ervaring van Jorn

Jorn is 4e-jaar fysiotherapie student en een van de vier junior collega’s die dit jaar stage loopt bij Bruyst. Jorn vertelt graag meer over  hoe het jaartraject eruit ziet en over zijn ervaring van student naar fysiotherapeut.

“Je wordt gezien als junior collega en niet als een stagiair. Bovendien staat iedereen ervoor open om je te helpen.” 

De professionele werkplaats

Als 4e-jaars Fontys of HAN student ben je een jaar lang aan onze praktijken verbonden. Je gaat werken met leren en onderzoeken combineren en gaat ook afstuderen bij Bruyst. Dit alles in nauwe samenwerking met Fontys en HAN die deel uitmaken van de professionele werkplaats.

Vier dagen per week ben je aanwezig op meerdere van onze praktijklocaties en één dag in de week is er tijd voor begeleiding, het leren van nieuwe vaardigheden en het oefenen van gesprekvoering. Op deze manier is er de ruimte om nieuwe dingen te leren, te groeien en veel praktijkervaring op te doen.

Binnen de werkplaats leren en werken studenten, docenten, professionals en cliënten samen, met als doel om de dienstverlening en zorg continu te blijven ontwikkelen. Kortom, samen zorgen voor de beste zorg voor de patiënt én voor innovatie.

Tijdens deze stage kan ik volop leren van de expertise van mijn collega's en mezelf ontwikkelen in de richting waar ik energie van krijg.

- Charon

Bruyst biedt een leerzame en gezellige stageplek waar ze voor je klaar staan en je ondersteunen om het beste uit jezelf te halen.

- Sanne

We zijn een wat grotere organisatie, maar je bent bij ons zeker geen nummertje. Ook niet als junior collega!

- Eline

Ik loop hier stage in een leerzame omgeving en bovendien wil het team mij graag helpen bij mijn ontwikkeling.

- Lars

Als je bereid bent het maximale uit je laatste leerjaar te halen zou ik echt een jaartraject binnen Bruyst doen!

- Jorn

Wij vinden het belangrijk dat je lekker in je vel zit om zo het beste uit jezelf en je stage te halen.

- Sjoerd

Maak alvast kennis met jouw Lecturer Practitioners

Iedere maandagmiddag, en ook tussendoor als het nodig is, staan Ties en Roy voor je klaar. Ties was fysiotherapeut en is nu docent aan de Fontys en houdt van hardlopen. Roy werkt als fysiotherapeut in Oss en houdt van sporten, met name crossfit, hardlopen en fietsen.

Ties en Roy helpen je met jouw leerproces, jouw vragen en jouw onderzoekproject. Wekelijks op maandag tref je beide heren op onze locatie in Helvoirt waar het afwisselend tijd is voor supervisie, intervisie en het leren van nieuwe vaardigheden tijdens de mini-klinieken.

Roy
Ties

De voordelen van de professionele werkplaats

Een unieke kans om werken, onderzoeken en leren te combineren.

  • Neem zelf de regie over jouw stage en leerproces
  • De mogelijkheid om stage te lopen bij meerdere praktijken en disciplines
  • Iedere maandagmiddag (klinische) les en/of begeleiding door Janneke en Eline
  • Samen werken aan uitdagende vraagstukken
  • Jouw goede ideeën mag je direct in praktijk brengen
  • Een kijkje achter de schermen bij o.a. administratie, marketing en management
  • De kans om na je stage in dienst te treden bij Bruyst

Wil jij bij ons stage komen lopen?